Mamografie

Mamografie Digitala Bilaterala sau Unilaterala

Mamografie

Ai nevoie de Mamografie?

Controlul perodic prin mamografie este cea mai buna metoda de a descoperi cancerul de san inainte de a aparea semne sau simptome evidente.

La Exact Medical poti face Mamografia rapid, usor, si chiar si la un pret redus!

Mai jos poti afla mai multe despre ce presupune Mamografia la Exact Medical.

Preturi Mamografie

Investigatie Mamografica Pret RON
Mamografie Digitala 2D Unilaterala 2 planuri
160
Mamografie Digitala 2D Bilaterala 2 planuri
220

Vrei o Programare?

Suna-ne la 0772142649 /  0772. 142. 649
Sau
vino direct la clinica pe Strada Progresului nr.90-100, in Incinta Complexului Mirano
Luni- Vineri: 08:00 – 19:00
Puncte de reper: Aproape vizavi de Pompierii si Biserca la trafic greu; La cateva minute de 
intersectia 13 Septemberie cu Progresului (Trafic greu).

Mamografiile sunt un tip de imagistică cu raze X. Ele sunt utilizate pentru depistarea și diagnosticarea cancerului de sân. Efectuarea unei mamografii presupune comprimarea țesutului mamar între două plăci, care se realizeaza o fotografie cu o imagine a sânului.

Mamografiile pot detecta modificări în țesutul mamar care pot aparea in timp: noduli, ganglioni, calcificări sau alte anomalii. Chiar daca acestea sunt prezente si pot indica cancer, pacientul nu trebuie sa isi faca griji, pentru ca de multe ori nu sunt anomalii cu neoplazie.

Mamografiile sunt recomandate femeilor cu vârsta de peste 40 de ani sau celor care prezintă un risc mai mare de a dezvolta cancer de sân. Mamografiile regulate sunt cea mai buna metoda de a descoperi cancerul de san inainte de a aparea semne sau simptome evidente.

Mamografia poate fi Mamografie bilaterala, adica la ambii sani, sau Mamografie unilaterala, la un singur san.

Ce este mamografia digitala?

Mamografia digitala se efectueaza cu ajutorul unui aparat special, care foloseste tehnologie in beneficiul pacientelor. Neplacerea creata de comprimarea sanului pentru a obtine o mamografie optima este redusa in cazul unei mamografie digitala, dar si mai mult la Exact Medical datorita grijii cu care comprimam si experienta cadrului present.

Avantajele mamografiei digitale la Exact Medical

  • timpul de examinare este cu mult redus
  • Imaginea mamografiei este de o calitate si rezolutie inalta
  • riscul de a repeta mamografia este foarte redus avand in Vedere calitatea imaginilor imediat clare
  • compresie a sanilor redusa, reducand disconfortul procedurii la multe persoane
  • Primirea rezultatelor rapida
  • Salvarea imaginilor mamografiilor in mod digital, cee ace inseamna ca acestea pot fi inmanate pe CD dar si online, pentru a le transmitere mai departe oriunde doriti.

Cum trebuie sa va pregatiti inainte de Mamografie?

Este simpu! Nu trebuie decat sa veniti fara antiperspirant sub axile, si cu investigatiile vechi, mai ales din ultimii doi ani, la dumneavoastra. Daca cumva va aflati la menstruatie, atunci puteti veni fara griji, mai ales daca simtiti ca sanii nu sunt extrem de sensibili in aceasta perioada (acesta fiind singurul motiv contraindicatiei mamografiei in aceasta perioada). Daca aveti nelamuriri in privita asta, puteti suna receptia oricand.

Exact Medical

Centrul Tau de Mamografie, Radiografie, Ecografie, si Osteodensometrie

Exact Medical nu iti face viata mai usoara doar prin tratarea afectiunilor tale; am luat initiativa de a crea un centru de Imagistica prin care sa beneficiezi de cele mai bune si ieftine servicii Imagistice!
Serviciile de Imagistica dispun de Mamografii, Radiografii, Ecografii, si de scanari pentru Osteodensitometrie (DEXA).

Toate aceste servicii te vor ajuta sa depistezi sursa durerilor tale cu ajutorul medicilor specialisti cu care colaboram pentru a-ti oferi cele mai bune rezultate!

Serviciile Noastre

radiologie

Radiologie

Radiologie

Vezi mai mult

Mamografie

Mamografie

Vezi mai mult

Ecografie

Ecografie

Vezi mai mult

Osteodensitometrie

Intrebari des intalnite

Simplu si usor! La exact Medical, ne dorim sa iti facem viata mai usoara in continuare, asa ca, tu poti sa primesti rezultatele atat fizic pe CD (in cazul radiologiilor si mamografiilor), sau pe email!
Dupa ce ai efectuat scanarea necesara, trimitem scanarea medicului nostru spacialist Radiolog (Dr.Istratescu) si asteptam interpretarea rezultatelor. Intre timp, tie iti predam rezultatele scanarii. 
Poti prelua interpretarea rezultatelor atat fizic (daca doresti) sau pe email/telefon in momentul in care il primim.

Interpretarea rezultatelor poate fi in aceeasi zi, in decurs de cateva ore, sau dupa 24h. Ne poti intreba pe loc si iti vom spune la cat sa te astepti.

Nu, dar este in apropiere.
Centrul de Imagistica Exact Medical este aflat pe Strada Progresului 90-100, in Complexul Mirano. Este la 10 minute distanta de Policlinica Panduri, unde are program Dr.El-Rifai 07.30-12.30 pentru Ortopedie si Ozonoterapie.

Puteti afla mai mute despre toate serviciile si locatiile noastre pornind din pagina de start (click aici) si pagina de contact (click aici).