Dureri de spate, genunchi, picioare, si altele?

Ortopedie

Vrei sa sti cum iti face Viata Mai Usoara?

dureri de spate

Scapa de toate durerile, cum ar fi dureri de spate, musculare, si intra-articulare

Ce este Ortopedia si Cum iti facem viata mai usoara

Ortopedia este o ramura a medicinii care se ocupa de afectiunile intalnite la nivelul sistemului Musculo-scheletal, denumit si sistem Locomotor.
Asta inseamna ca un Medic Specialist Ortoped, cum este medicul Dr. El-Rifai la Exact Medical (afla mai multe aici), trateaza afectiunile la nivelul: oaselor, muschilor, articulatilor, tendoanelor, ligemantelor, si chiar si nervilor.

Chirurgia in ortopedie este des utilizata pentru a „rezolva” durerile intalnite la sistemul locomotor. Desi chirurgia este o nevoie in multe situatii pentru a ameliora sau trata afectiunile voastre, noi, la Exact Medical, consideram ca totusi este de multe ori supra-utilizata si mult prea invaziva, ea necesitand un timp mare de recuperare, insotita de dureri de lunga durata, si sanse de esec.

In schimb, la Exact Medical, va oferim solutii pentru tratarea durerilor voastre cat mai putin invazive, de scurta durata, si cu efecte de lunga duarata; si anume, combinam arta Ortopediei cu Ozonoterapia si alte solutii populare nedureroase pentru a va scapa de afectiunile voastre, cum ar fi durerile de spate, durerile de genunchi, de picioare, articulare, musculare, nervoase, etc.. fie ca sunt rezultatul unor accidente sau a varstei inainte.

Cititi jos mai multe despre tipurile de afectiuni des intalniite si metodele noastre de vindecare!

Contract cu Casa de Asigurari de Sanatate din Bucuresti!
La Policlinica Panduri

Puteti veni la clinica noastra de Ortopedie si Ozonoterapie din Policlinica
Panduri
cu un bilet de trimitere pentru Ortopedie de la medicul de familie.
Biletul va pune la dispozitie o consultatie gratuita si serviciile decontate de
Casa de asigurari.

Afectiuni des intalnite

Ai dureri de spate? Dureri de genunchi sau sold? Sau chiar altele?

Mai jos puteti gasi, explicate mai in detaliu, numai unele din afectiunile des intalnite la Exact Medical, cum ar fi Gonatroza, Coxartroza, Hernia de disc, fracturile si fisurile oasoase. Dar durerile si afectiunile voastre pe care le intalnim des nu se limiteaza la acesta lista; de multe ori intalnim si diferie tipuri de artroze (cum ar fi spondiloza cervicala si lombara, scolioza), de hernii (cum ar fi cele discale si alte afectiuni ale coloanei vertebrale), si multe altele. 

Toate aceste afectiuni pot duce la durerile pe care le intampinati in fiecare zi, cum ar fi dureri de spate, dureri de genunchi, sau cele articulare. Pentru ameliorarea si tratarea durerii, avem experienta in tratemente neinvazive si de lunga durata. De exemplu, in cazul artrozelor care afecteaza genunchii, ne folosim de injectii cu acid hialoric in genunchi, ozon, si si chiar si PRP (plasma, cunoscta sub numele de terapie vampir). Chirurgia pentru noi este ultima optiune, dictata numai de nevoia intensa a pacientului.

Medic ortopedie

Gonartroza

Cunoscuta si sub denumirea de Osteoartrita articulatiei Genunchiului, este o boala care cauzeaza degenerarea articulatiilor genunchilor.

Gonartroza

Cunoscuta si sub denumirea de Osteoartrita articulatiei Genunchiului, este o boala care, datorita distrugerii cartilajului, cauzeaza degenerarea articulatiilor genunchilor.

Vrei o Programare?

Suna-ne la 0772142649
Sau
vino direct la Policlinicile Panduri sau Titan (vezi adresele mai jos)

Servicii si Preturi

Injectii cu acid hialoric in genunchi, PRP, Injectii de cortizon, etc...

O Consultatie Ortopedica cu Dr.El-Rifai are pretul de 200RON
Pentru o consutatie gratuita puteti veni cu un bilet de trimitere pentru Ortopedie de la medicul de familie la Policlinica Panduri.
Asadar, ne puteti gasi la Policlinicile Panduri si Titan.

Mai mute detalii de contact aici.

Injectiile cu acid hialoric  reprezinta introducerea unui lichid visco-elastic in articulatiile afectate care are rolul de lubrifiere si de refacere a tesuturilor la nivelul articulatiei. 
Se injectecteaza intra-articular; de exemplu ele pot fi injectii de acid hialuronic in genunchi, in sold, umar, glezna, etc...
Pretul este de 700 RON pentru cea mai comuna concentratie a injectiei de acid hialuronic, care trebuie repetata dupa un an.
Preturile variaza depinzand de concentratia injectiei.

Terapia PRP (denumita si infiltratie cu plasma sau injectie cu plasma), este un tratament popular care trateaza afectiunile la nivel articular prin care injectarea unei plasme bogata in trombocite. Ea se obtine prin centrifugarea  sangelui venos recoltat de la pacient.

Pretul unei sedinte este de 500 RON. Numarul de sedinte se decide dupa consultatie.

Ozonoterapia este o ramura de tratament de care depindem, inca din 1904, în vederea creșterii gradului de oxigenare a țesuturilor.

Ozonoterapia seste un tratament compus dintr-o combinatie de oxigen și ozon poate trata incepand dinauntrul corpului, reducând inflamația care va cauzeaza durerea.

Pentru mai multe informatii despre Ozon si preturi, apasati aici.

V-ati accidentat si aveti nevoie de ghipsare? Nu-i nici io problema, va stam la dispozitie!

Pretul ghipsarii este de 150 RON.

Intrebari des intalnite

Ozonoterapia se bazeaza pe notiunea ca oricare afecțiune are la nivelul ei o oxigenare insuficientă celulara, iar acest tratament compus dintr-o combinatie de oxigen și ozon poate trata incepand dinauntrul corpului, reducând inflamația care va cauzeaza durerea.
Astfel, orice afectiune de la care suferti la nivel musculo-scheletal poate fi tratata si amerliorata de Ozonoterapie.

Injectiile cu acid Hialuronic se fac local, in zona afectata, o data pe sedinta. Este recomandat sa se repete sedinta o data pe an pentru rezultate constistente.

Nu. Momentan, avem contract cu casa de asigurari de sanatate pentru consultatia si serviciile de Ortopedie acoperite de CASMB doar la Policlinica panduri.