Contact

Vrem sa auzim de la tine!

Radiografie, Mamografie, DEXA

Centrul de Imagistica Exact Medical

Mai nou, am deschis si centrul nostru de Imagistica unde poti face Radiografii, Mamografii, si teste de Osteodensitometrie pentru Osteoporoza (DEXA).

 

Adresa: Strada Progresului 90-100, in Complexul Mirano. Suntem in incinta Kids Planet si Reem Ballroom, si vizavi de Pompierii aflati la Trafic Greu.

 

Contact: 0772142649

Ortopedie si Ozonoterapie

Policlinica Panduri

Pentru Ortopedie si Ozonoterapie, il puteti gasi pe Dr.El-Rifai La Policlinica Panduri, fiind una dintre cele doua locatii de Ortopedie Exact Medical.

La Policlinica Panduri avem contract cu Casa de Asigurari de Sanatate din Bucuresti, ceea ce inseamna ca puteti veni cu un bilet de trimitere de la Medicul de Familie specific pentru Ortopedie, si vet primi o consultatie gratuita si/sau servicii acoperite de casa de asigurari.
 

Adresa: Soseaua Panduri 20B, Policlinica Panduri, partner cabinet 6A. 

(Policlinica este in incita Spitalului Dr.Burghele.

 

Program: 

Luni – Vineri: 07.00 – 12.00/12.30

(Programul poate varia depinzand de flux, sarbatori, si zi).

 

Contact: 0772142649

Ortopedie si Ozonoterapie

Policlinica Titan

Pentru Ortopedie si Ozonoterapie, il mai puteti gasi pe Dr.El-Rifai La Policlinica Titan, fiind a doua dintre cele doua locatii de Ortopedie Exact Medical.

 

Adresa: Bulevardul Nicolae Grigorescu 41, etaj 1.
Ne aflam in sectiunea de radiologie la etaj, aflata imediat la stanga dupa scari.

 

Program: 

Luni, Miercuri, Vineri: 15.00 – 17.30

(Programul poate varia depinzand de flux, sarbatori, si zi).

 

Contact: 0772142649

Contacteaza-ne

Orice metoda ai folosi, tot la noi ajungi!

Poti sa vorbesti cu noi prin:

  • Formularul prezent aici. Vom primi mesajul tau instant, si vom incerca sa raspundem cat de repede se poate. Pentru o programare, te rugam sa ne suni!
  • Folosind numarul sau emailul fiecarui punct de lucru de mai sus
  • Scrie-ne prin Google Business! 

Intrebari des intalnite despre serviciile noastre

Ortopedie si Ozonoterapie

Ozonoterapia se bazeaza pe notiunea ca oricare afecțiune are la nivelul ei o oxigenare insuficientă celulara, iar acest tratament compus dintr-o combinatie de oxigen și ozon poate trata incepand dinauntrul corpului, reducând inflamația care va cauzeaza durerea.
Astfel, orice afectiune de la care suferti la nivel musculo-scheletal poate fi tratata si amerliorata de Ozonoterapie.

Injectiile cu acid Hialuronic se fac local, in zona afectata, o data pe sedinta. Este recomandat sa se repete sedinta o data pe an pentru rezultate constistente.

Nu. Momentan, avem contract cu casa de asigurari de sanatate pentru consultatia si serviciile de Ortopedie acoperite de CASMB doar la Policlinica panduri.

Tratametul cu Ozon, in orice forma a iei, se recomanda repetat o data la 6 luni pentru o eficienta maxima a rezultatelor.

Majoritatea pacientilor nosti la Exact Medical au beneficiat de rezutate extrem de bune dealungul anilor. Multi se reintorc bi-anual sau anual pentru a repeta tratementul; avand incredere in faptul ca Dr.El-Rifai ii va pune din nou pe picioare pentru lunga durata!

Pentru mai multe detalii, va rugam sa va uitati detaliile fiecarui tip de tratament aici.

Nu! Daca se aplica corect si cu experienta, asa cum face Dr.El-Rifai, atunci nu ar trebuii sa doara! In cel mai rau caz, in cazul injectiilor, simtiti o „piscatura”.

Singura contraindicatie este Hipertiroidismul.

Imagistica

Simplu si usor! La exact Medical, ne dorim sa iti facem viata mai usoara in continuare, asa ca, tu poti sa primesti rezultatele atat fizic pe CD (in cazul radiologiilor si mamografiilor), sau pe email!
Dupa ce ai efectuat scanarea necesara, trimitem scanarea medicilor nostri (Dr.El-Rifai si Dr.Istratescu, depinzand de caz) si asteptam interpretarea rezultatelor. Intre timp, tie iti predam rezultatele scanarii. 
Poti prelua interpretarea rezultatelor atat fizic (daca doresti) sau pe email/telefon in momentul in care il primim.

Interpretarea rezultatelor poate fi in aceeasi zi, in decurs de cateva ore, sau dupa 24h. Ne poti intreba pe loc si iti vom spune la cat sa te astepti.

Nu, dar este in apropiere.
Centrul de Imagistica Exact Medical este aflat pe Strada Progresului 90-100, in Complexul Mirano. Este la 10 minute distanta de Policlinica Panduri, unde are program Dr.El-Rifai 07.30-12.30 pentru Ortopedie si Ozonoterapie.

Puteti afla mai mute despre toate serviciile si locatiile noastre pornind din pagina de start (click aici) si pagina de contact (click aici).