Medic Ortopedie, Ozonoterapie, si Imagistica

La dispozitia ta numai la Exact Medical

Policlinica Panduri | Policlinca Titan | Complex Mirano

Medic Ortopedie, Ozonoterapie, Imagistica- Exact Medical

Ce iti oferim

Despre Exact Medical

Dr. El-Rifai, Medic Ortopedie si Ozonoterapie, a infiintat lantul de clinici Exact Medical de Ortopedie, Ozonoterapie, si Imagistica. Situate în București, avem doua clinici de Ortopedie si Ozonoterapie care va ofera tratamentul durerilor cronice și acute (cum ar fi din cauza traumatismelor sportive) si o clinica de Radiologie. 

La Exact Medical Ortopedie si Ozonoterpie, il gasiti pe Medicul Ortoped Specialist Dr. El-Rifai Mohamad care are o experiență de peste 30 de ani în Ortopedie si peste 15 ani în Ozonoterapie.

Astfel, suntem armati cu experienta si increderea necesare pentru a va oferi o viata fara dureri folosind: tratamentul natural de Ozonoterapie, descoperit cu decenii în urmă, experienta noastra in Ortopedie pusa in plina practica, si cele mai mici preturi din Romania, la toata clinicile noastre!

Serviciile Noastre

O viata fara dureri, cu cele mai ieftine preturi, numai la Exact Medical!

radiologie

Imagistica

Imagistica

Aparatura de top
Vezi mai mult
medic ortopedie

Ortopedie

Ortopedie

Medicul nr.1 din Bucuresti!
Vezi mai mult
dr.el-rifai-ozon

Ozonoterapie

Ozonoterapie

Experienta de peste 15 ani
Vezi mai mult

Noi, la Exact Medical, dorim sa va oferim cele mai bune servicii cu cele mai accesibile preturi de pe piata! De mentionat mai este faptul ca lucram cu Casa de Asigurari de Sanatate din Bucuresti (CASMB) pentru serviciile de Ortopedie oferite in Policlinica Panduri
Puteti sa va prezentati la noi cu un bilet de trimitere si cardul de sanatate. Valabilitatea biletului de trimitere este 30 de zile de la data emiterii.

In curand, va vo putea primi cu biletul de trimitere si la centrul nostru de Imagistuca aflat la Complexul Mirano!
Pentru mai multe informatii despre cum si unde va puteti prezenta cu un bilet de trimitere, puteti verfica linkurile in cutiile interactive de mai sus! 

Cum ajungi la noi?

Il gasiti pe Dr.El-Rifai, medic Ortopedie si Ozonoterapie, la clinicile din Panduri si Titan

Imagistica - Complex Mirano

Centrul nostru de Imagistica Exact Medical este situat in Complexul Mirano, aflat pe Strada Progresului nr.90-100.
In complex, ne aflam in langa kids Planet, si vizavi de Pompieri, Biserica Sf. M.Mc. Gheorghe si Iosif, si Curtea Militara de Apel la trafic greu.

Ne gasiti in urmatoarele zile:
Luni – Vineri: 08:00 – 20:00
0772142649

Spitalul Dr.Burghele - Ortopedie&Ozonoterapie

Soseaua Panduri nr.20, Policlinica Panduri, in incinta Spitalului Dr.Burghele, la Ambulatoriu, gasiti cabinetul Exact medical de Ortopedie si Ozonoterapie. Cabinetul este la parter, cabinet 6A.
Ne gasiti in urmatoarele zile:
Luni – Vineri 7:00 – 12:30
0772142649

Policlinica Titan- Ortopedie&Ozonoterapie

Policlinica Titan, Bulevardul Nicolae Grigorescu 41, gasiti cabinetul de Ortopedie si Ozonoterapie.

Cabinetul se afla la primul etaj, in sectiunea de radiologie.

Ne gasiti in urmatoarele zile:
Luni, Marti, Vineri
15:00 – 18:00
0772142649

Misiune

Misiunea noastra este simpla: Sa avem grija de tine in cel omenesc si personalizat mod, pentru a te ajuta să-ti trăiești viața așa cum iti dorești prin solutii cat mai putin invazive si cat mai ieftine. 

Viziune

Viziunea noastra va ramane in continuare sa oferim pacientilor nostri solutii calitative, putin invazive, si ieftine; asfel incat sa isi traiasca viata la potentialul fizic maxim fara a necesita chirurgie pe luga durata. Dorim o viata fara dureri tuturor!

Standarde

Standardele noastre medicale depasesc cele din piata. De ce?
Pentru ca, prin munca calitativa omeneasca, am obtinut pana acum randamentul de lunga durata necesar pentru ameliorarea suferinței si îmbunătățirea modului de viață a pacientilor nostri.

Cu Voi de Peste 15 ani

O Viata Fara Dureri, Numai cu Specialistul Exact Medical: Medic Ortopedie si Ozonoterapie, Dr.El-Rifai.

Ingrijirea pacientului, alinarea durerilor, ameliorarea suferinței, și îmbunătățirea modului de viață sunt mereu prioritatea noastra la Exact Medical.

Durerile cronice articulare prezintă o patologie complexă care de multe ori sunt motivul pentru indicații chirurgicale, dar un medic ortoped bun va opta pentru ameliorarea acestor dureri cervicale, lombare, de spate, hernia de disc, lombosciatica… durerea umerilor, cotului, mâinilor, șoldului, genunchilor, picioarelor, si mult mai multe. 

Pentru Dr.El-Rifai, ele sunt o țintă a tratamentului eficient prin metode cat mai putin invazive si usor accesibile.

Noi vom avea mereu grija de tine, scopul nostru fiind să asigurăm servicii medicale de înaltă calitate de la început până la sfârșit si sa depunem efort să tratăm fiecare pacient într-un mod individualizat, pentru ca tu sa-ti traiesti viata si sa-ti cresti potențialului fizic a maxim!

Nu ezita sa ne contactezi pentru a-ti exprima durerea!

Dr. El-Rifai

Medic Ortopedie si Ozonoterapie

medic ortopedie