Imagistica

Radiografie | Mamografie | Osteodensometrie (DXA)

Imagistica

Centrul Tau de Radiografie, Mamografie, si Scanari Osteodensometrie

Exact Medical nu iti face viata mai usoara doar prin tratarea afectiunilor tale; am luat initiativa de a crea un centru de Imagistica prin care sa beneficiezi de cele mai bune si ieftine servicii Imagistice! Serviciile de Imagistica dispun de Radiografii, Mamografii, si de scanari pentru Osteodensitometrie (DEXA).

Toate aceste servicii te vor ajuta sa depistezi sursa durerilor tale cu ajutorul medicilor specialisti cu care colaboram pentru a-ti oferi cele mai bune rezultate!

Recomandarea noastra este ca intotdeauna este in beneficiul tau sa iti faci testele necesare in cazul in care suspectezi ca suferi de o afectiune. Multi dintre pacientii nostri deja practica acest sfat, prezentandu-se la noi din timp pentru investigatii si recomandari mai departe.
Mai jos poti gasi mai multe detalii despre fiecare, inclusiv pretul.

Suna-ne la +40772142649
Sau
vino direct la clinica pe Strada Progresului nr.90-100, in Incinta Complexului Mirano
Luni- Vineri: 08:00 – 20:00
Puncte de reper: Aproape vizavi de Pompierii si Biserca la trafic greu; La cateva minute de 
intersectia 13 Septemberie cu Progresului (Trafic greu).

Serviciile Noastre

radiologie

Radiologie

Radiologie

Vezi mai mult

Mamografie

Mamografie

Vezi mai mult

Osteodensitometrie

Radiografia

Radiologia este o bransa medicinei care se foloseste de raze X pentru a examina corpul omenesc. Aceasta este cunoscuta sub numele de Radiografie, care este cea mai utilizata şi comuna tehnica de investigaţie imagistică. Prin razele X, ea ne ajuta sa realizam, fara dureri, imagini ale structurilor voastre anatomice din interiorul corpului, si astfel, ne permite sa obtinem o diagnosticare exacta a afecţiunilor voastre.

Radiologia poate fi folosita pentru o plansa mare de afectiuni, cum ar fi  la nivelul toracelui, de exemplu la plamani, abdomenului pentru intestine, stomac, sau splina, a rinichilor, uretrei, vezicii urinare, gatului, capului, mainlor si picioalelor, si chiar si la articulatii. Radiografiile pot fi folosite pentru a despita o gama larga de afectiuni si dureri, si vor fi sugerate de catre medicul dumneavoastra pentru a alfa mai multe despre sursa durerilor voastre.

O investigatie radiologica la Exact Medical poate dura in jur de 15 minute, insa mai mult daca aveti mai multe zone de investigat.

Servicii si Preturi

Investigatie Radiologica Pret RON
Radiografie Pulmonara
120
Craniu (fata)
120
Craniu inincidenta speciala (SAF ; piramida nazala)
120
Parti schelet (1 mana; 1 picior: 1 genunchi; 1 umar; 1 cot; 1 pumn; sold, segmente coloana)
120
Bazin
120
Coloana Cervicala
120
Coloana Dorsala
120
Coloana Lombara
150
Abdomen nativ
120
PACHET 3 SEGMENTE (nu incude Coloana Lombara)
310
PACHET 3 SEGMENTE (Coloana Lombara + 2 alte segmente)
330

Mamografia

Mamografia dispune mai multe radiografii concepute pentru realizarea unor imagini ale tesutelor moi ale sanului. O mamografie poate detecta cancerul la san chiar inainte ca acesta sa se manifeste cu doi ani.

Astfel, acest proces este recomandat o data la doi ani femeilor cu o varsta cuprinsa intre 50-74 de ani. Iar pentru femeile cu un istoric cunoscut in familie de cancer la san, atunci medicii recomanda repetarea anuala a mamografiei.

Servicii si Preturi

Investigatie Mamografica Pret RON
Mamografie Unilaterala 2 planuri
150
Mamografie Bilaterala 2 planuri
200

Osteodensitometria

Osteodensitometria ajuta la depistarea la timp a osteoporozei  prin evaluarea densitatii minerale osoase.

Osteoporoza este fenemonul de scadere a masei osoase si detoriorarea tesutului osos. Aceasta afectiune cauzeaza pierderea calciului din organism, ceea ce duce la scaderi in rezistenta osului, acesta capatatand un aspect mai spongios. Astfel, cresterea riscului de fractura din cauza fragelitatii acestuia si a afectiunilor articulare devine mai prevelanta, mai ales persoanelor mai in varsta.

Si de aceea, la Exact Medical, va oferim aceasta metoda de despistare a Osteoporozei.

Servicii si Preturi

Investigatie Osteodensitometrie Pret RON
DEXA 1 segment
90
DEXA 2 segmente
140
DEXA 3 segmente
170
DEXA 4 segmente
220
Whole Body
250

Intrebari des intalnite

Simplu si usor! La exact Medical, ne dorim sa iti facem viata mai usoara in continuare, asa ca, tu poti sa primesti rezultatele atat fizic pe CD (in cazul radiologiilor si mamografiilor), sau pe email!
Dupa ce ai efectuat scanarea necesara, trimitem scanarea medicului nostru spacialist Radiolog (Dr.Istratescu) si asteptam interpretarea rezultatelor. Intre timp, tie iti predam rezultatele scanarii. 
Poti prelua interpretarea rezultatelor atat fizic (daca doresti) sau pe email/telefon in momentul in care il primim.

Interpretarea rezultatelor poate fi in aceeasi zi, in decurs de cateva ore, sau dupa 24h. Ne poti intreba pe loc si iti vom spune la cat sa te astepti.

Nu, dar este in apropiere.
Centrul de Imagistica Exact Medical este aflat pe Strada Progresului 90-100, in Complexul Mirano. Este la 10 minute distanta de Policlinica Panduri, unde are program Dr.El-Rifai 07.30-12.30 pentru Ortopedie si Ozonoterapie.

Puteti afla mai mute despre toate serviciile si locatiile noastre pornind din pagina de start (click aici) si pagina de contact (click aici).