Ozonoterapie

Ozonoterapie

Ozonoterapia

Ce este Terapia cu Ozon si de ce sa Optezi Pentru Ea

Terapia cu ozon, sau Ozonoterapia, este o ramura de tratament de care depindem, inca din 1904, în vederea creșterii gradului de oxigenare a țesuturilor.

Principalele efecte ale Ozonoterapiei sunt cele de detoxifierea organismului, incurajarea funcției imunitare și a mecanismelor reparatorii din organism, si multe alte efecte care duc la ameliorarea durerilor locale si generale. 

Ozonoterapia se bazeaza pe notiunea ca oricare afecțiune are la nivelul ei o oxigenare insuficientă celulara, iar acest tratament compus dintr-o combinatie de oxigen și ozon poate trata incepand dinauntrul corpului, reducând inflamația care va cauzeaza durerea.

Terapia cu Ozon se poate oferi in mai multe forme: injectii cu ozon, infiltratii cu ozon, si chiar si insuflatii cu ozon. Metoda folosita depinde de afectiunea dumneavoastra, preferinta, si sfatul medicului Dr.El-Rifai.

Diferitele Forme ale Ozonoterapiei

Ozonoterapia poate fi folosita pentru ameliorarea si incetarea aproape tuturor afectiunilor care va cauzeaza durerile, fie ca ele sunt rezultatul unui accident sau ale varstei inaintate.

Medic ortopedie

Injectii cu Ozon

Pentru a beneficia de efectele terapiei, se recomanda minim 10 sedinte, la interval de 2 zile.

Injectii cu Ozon

Denumite si Infiltratii cu Ozon, pot fi folosite pentru a injecta ozonul local, in zona afectiunii. Este o metoada extrem de usoara pentru a beneficia de tarapie. Ajuta la bolile digestive, infectioase, hepatita, cancer, HIV, diabetm colon iritabil.
Medic ortopedie

Autohemoterapie (intravenos)

La fel ca la infitratii, se recomanda un numar de 10 sedinte, la interval de 2 zile, pentru a beneficia de rezultate.

Autohemoterapia (intravenos)

Autohemoterapia este metoda de a introduce Ozonul intravenos in corp. Ajuta la bolile digestive, infectioase, hepatita, cancer, HIV, diabetm colon iritabil.
Medic ortopedie

Insuflatii cu Ozon Rectale

Se recomanda pentru insuflatiile rectale 10-15 sedinte, la interval de 2-3 zile.

Insuflatii cu Ozon

Insuflatiile rectale se bazeaza pe acelasi comcept ca si infiltratia cu ozon intravenoasa, dierenta fiind ca se introduce ozonul rectal. Atfel corpul absoarbe rapid ozonu. Fiind tot Ozonoterapie, ajuta la bolile digestive, infectioase, hepatita, cancer, HIV, diabetm colon iritabil.
Medic ortopedie

Aplicatii Topice

Aplicatiile Topice sunt folosite pentru tratamentul ulcerului vericos si diabetic. Se recomanda 10 sedinte la interval de 2 saptamani.

Aplicatii Topice

Aplicatiile Topice sunt folosite pentru tratamentul ulcerului vericos si diabetic. Se recomanda 10 sedinte la interval de 2 saptamani.

Servicii si Preturi

Fiind acelasi cabinet de Ortopedie si Ozonoterapie Exact Medical, consultatia este facuta de Dr.El-Rifai, medicul nostru Ortoped specialist, cu peste 15 ani de experienta in Terapia Ozon. Dupa aceasta consultatie, el va poate sugera Ozonoterapia ca pe o metoda de tratement, depinzand de caz.

Pret: 200 RON/ Consultatie.

Infiltratiile, denumite si Injectii, au pretul de 50 RON/ sedinta.

Se recomanda 10-12 sedinte, la interval ded 2-3 zile, depinzand de caz. Este necesar sa va tineti d aceste sedinte pentru rezltate optime.

Pret: 50 RON/  Sedinta.

Autohemoterapia, fiind tot a ramura a Ozonoterapiei, are aceleasi beneficii ca orice alt tratement de Ozon. Numai ca ele se pot indica depinzand de caz, eficacitatea lor putand fi mai buna.

Se recomanda 10 sedinte, la interval de 2-3 zile.

Pret: 200 RON/ Sedinta.

Insuflatiile rectale, la fel ca Autohemoterapia, se pot recomanda pentru  eficacitate maxima, depinzand de afectiune.

Se recomanda 10 sedinte la interval de 2-3 zile.

Pret: 150 RON/ Sedinta.

Aplicatiile Topice se recomanda pentru cazuri mai specifice, cum ar fi pentru tratamentul ulcerului vericos si diabetic.

Se recomanda 10 sedinte la interval de 2 saptamani.

Pret: 200 RON/ Sedinta.

Intrebari des intalnite

Tratametul cu Ozon, in orice forma a iei, se recomanda repetat o data la 6 luni pentru o eficienta maxima a rezultatelor.

Majoritatea pacientilor nosti la Exact Medical au beneficiat de rezutate extrem de bune dealungul anilor. Multi se reintorc bi-anual sau anual pentru a repeta tratementul; avand incredere in faptul ca Dr.El-Rifai ii va pune din nou pe picioare pentru lunga durata!

Pentru mai multe detalii, va rugam sa va uitati detaliile fiecarui tip de tratament aici.

Nu! Daca se aplica corect si cu experienta, asa cum face Dr.El-Rifai, atunci nu ar trebuii sa doara! In cel mai rau caz, in cazul injectiilor, simtiti o „piscatura”.

Singura contraindicatie este Hipertiroidismul.